We begonnen met een receptie. Het plein was mooi versierd, er was drinken en taart en voor de kinderen waren er cupcakes.
Meester Bob had juf Marijke opgehaald, die werden feestelijk opgewacht met een erehaag. Iedereen had een bloem mee daar werden grote bossen van gemaakt.
We zongen een zelfgemaakt lied die bedacht was door juf Joline P, het was heel leuk.
Daarna gingen we naar het Zuiderzeemuseum, we waren daar in groepjes.
De kleuters gingen met een eigen groep. Per groepje kregen we een plattegrond, zo konden we zelf weten waar we naar toe gingen. Per drie groepjes ging je een eigen springtouw maken.
Iedereen mocht zeven keer tegen de klok in draaien al was je niet aan de beurt kon je drinken,eten en met een diabolo spelen.
Om twaalf uur was het feest afgelopen en gingen we weer naar school en toen mocht je weer naar huis.

Lieke Smit en Luuk Dekker.