Vrijdag 24 Januari hebben wij het letterfeest gevierd in groep 1-2-3. De kinderen uit groep 3 hebben kern 6 al uit van Veilig Leren Lezen en zij kennen nu dus alle letters! Dat was natuurlijk een feestje waard.

Alle kinderen uit de groep mochten verkleed op school komen. 's Middags hebben we eerst als groep lekker lang buiten gespeeld en daarna hebben we het letterfeestlied van Zwijsen eerst nog een paar keer geoefend. We konden het bijna helemaal uit het hoofd en het zijn toch moeilijke zinnen! Daarna kregen de kinderen een alfabet kleurplaat om te kleuren met de opdracht kleur de letters in jouw naam. En ook de kinderen uit groep 1-2 wisten al heel goed hun letters te vinden. Super! Na het kleuren kregen de kinderen limonade met letterchips....ja chips met letters dat was leuk. Daarna voor de papa's en mama's & opa's en oma's hebben we het lied gezongen. Wat was dat gezellig met elkaar zingen.

Daarna de echte diploma uitreiking. Alle toppers kregen er een en niet te vergeten wat een applaus kregen ze van iedereen. We zijn echt supertrots op jullie Kanjers! Voordat de kinderen naar huis gingen kregen ze allemaal nog een zakje letterkoekjes mee naar huis. Ja wij weten wel hoe je een feestje moet vieren.