Vacature groep 7/8

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht

Groep: 7/8
Werkdagen: (woensdag) donderdag en vrijdag
Reden van vacature: 0,2 wtf reguliere formatie, 0,2 tijdelijke vervanging gedurende het hele schooljaar en 0,2 wtf tijdelijk i.v.m. ouderschapverlof tot de Kerst

Omschrijving van de school:
De Idenburg is een basisschool in Andijk. Kinderen worden uitgedaagd om hun talenten te ontwikkelen door rekening te houden met verschillen. Binnen het thematisch aanbod ontwikkelen de kinderen zowel cognitieve, sociaal-emotionele, motorische als creatieve vaardigheden.

Jouw profiel:

• Je hebt kennis en ervaring in groep 7/8
  • Je kan goed samenwerken met collega’s, leerlingen en ouders
  • Je voelt je verantwoordelijk voor alle kinderen van de school
  • Je wilt meewerken aan de ontwikkeling van onze onderwijsorganisatie
  • Je kunt feedback geven en ontvangen

Ons aanbod:

• Een overzichtelijk en gestructureerde werkomgeving
  • Een klein en gezellig team waarin professioneel met elkaar omgegaan wordt
  • Een school waar kinderen werken en spelen in een veilige omgeving
  • Een organisatie die hard werkt aan de onderwijsontwikkeling

Contact en informatie:

Ben je enthousiast en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan zeker op deze vacature! Mail je motivatiebrief en CV uiterlijk 11 mei 2020 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onderwerp: sollicitatie Idenburg gr 7/8. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Ina Montsma op telefoonnummer 0623163051 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meer informatie over onze school, verwijzen we je naar onze website www.idenburgschool.nl

NB. Zowel medewerkers met een vaste- als een tijdelijke benoeming kunnen op deze vacature reageren. Medewerkers met een vaste benoeming hebben voorrang, conform cao PO bijlage IE.

Vrijdag 14 februari was de jaarlijkse talentenshow. Kinderen konden zich van tevoren opgeven en groep 8 had de leiding over de talentenshow. De jurie bestond uit leerkrachten en leerlingen. Iedereen heeft genoten van de mooie optredens.

talentenshow 2020 2

talentenshow 2020 1

Een terugblik naar de Idenburgschool in de jaren '60.
Klik op onderstaande link om de film te bekijken.

Filmpje jaren '60

Vrijdag 24 Januari hebben wij het letterfeest gevierd in groep 1-2-3. De kinderen uit groep 3 hebben kern 6 al uit van Veilig Leren Lezen en zij kennen nu dus alle letters! Dat was natuurlijk een feestje waard.

Alle kinderen uit de groep mochten verkleed op school komen. 's Middags hebben we eerst als groep lekker lang buiten gespeeld en daarna hebben we het letterfeestlied van Zwijsen eerst nog een paar keer geoefend. We konden het bijna helemaal uit het hoofd en het zijn toch moeilijke zinnen! Daarna kregen de kinderen een alfabet kleurplaat om te kleuren met de opdracht kleur de letters in jouw naam. En ook de kinderen uit groep 1-2 wisten al heel goed hun letters te vinden. Super! Na het kleuren kregen de kinderen limonade met letterchips....ja chips met letters dat was leuk. Daarna voor de papa's en mama's & opa's en oma's hebben we het lied gezongen. Wat was dat gezellig met elkaar zingen.

Daarna de echte diploma uitreiking. Alle toppers kregen er een en niet te vergeten wat een applaus kregen ze van iedereen. We zijn echt supertrots op jullie Kanjers! Voordat de kinderen naar huis gingen kregen ze allemaal nog een zakje letterkoekjes mee naar huis. Ja wij weten wel hoe je een feestje moet vieren.

Wat zijn we trots op de kinderen uit de bovenbouw! Zij hebben dit jaar weer meegedaan aan de kinderpostzegelactie en daarmee het fantastische bedrag opgehaald van

€ 3.364,00

Omdat de Idenburgschool al voor de 27ste keer meedeed, ontvingen we ook nog een certificaat van de Kinderpostzegels. Deze heeft een mooie plek gekregen in de klas!