Vrijdag 14 februari was de jaarlijkse talentenshow. Kinderen konden zich van tevoren opgeven en groep 8 had de leiding over de talentenshow. De jurie bestond uit leerkrachten en leerlingen. Iedereen heeft genoten van de mooie optredens.

talentenshow 2020 2

talentenshow 2020 1

Een terugblik naar de Idenburgschool in de jaren '60.
Klik op onderstaande link om de film te bekijken.

Filmpje jaren '60

Vrijdag 24 Januari hebben wij het letterfeest gevierd in groep 1-2-3. De kinderen uit groep 3 hebben kern 6 al uit van Veilig Leren Lezen en zij kennen nu dus alle letters! Dat was natuurlijk een feestje waard.

Alle kinderen uit de groep mochten verkleed op school komen. 's Middags hebben we eerst als groep lekker lang buiten gespeeld en daarna hebben we het letterfeestlied van Zwijsen eerst nog een paar keer geoefend. We konden het bijna helemaal uit het hoofd en het zijn toch moeilijke zinnen! Daarna kregen de kinderen een alfabet kleurplaat om te kleuren met de opdracht kleur de letters in jouw naam. En ook de kinderen uit groep 1-2 wisten al heel goed hun letters te vinden. Super! Na het kleuren kregen de kinderen limonade met letterchips....ja chips met letters dat was leuk. Daarna voor de papa's en mama's & opa's en oma's hebben we het lied gezongen. Wat was dat gezellig met elkaar zingen.

Daarna de echte diploma uitreiking. Alle toppers kregen er een en niet te vergeten wat een applaus kregen ze van iedereen. We zijn echt supertrots op jullie Kanjers! Voordat de kinderen naar huis gingen kregen ze allemaal nog een zakje letterkoekjes mee naar huis. Ja wij weten wel hoe je een feestje moet vieren.

Wat zijn we trots op de kinderen uit de bovenbouw! Zij hebben dit jaar weer meegedaan aan de kinderpostzegelactie en daarmee het fantastische bedrag opgehaald van

€ 3.364,00

Omdat de Idenburgschool al voor de 27ste keer meedeed, ontvingen we ook nog een certificaat van de Kinderpostzegels. Deze heeft een mooie plek gekregen in de klas!

De kinderen uit groep 6,7 en 8 hebben een prachtige scheepslantaarn gemaakt. Het thema van de Davinci methode is de Gouden eeuw. Later zal de scheepslantaarn gebruikt worden om op 11 november langs de deuren te gaan.