Wat zijn we trots op de kinderen uit de bovenbouw! Zij hebben dit jaar weer meegedaan aan de kinderpostzegelactie en daarmee het fantastische bedrag opgehaald van

€ 3.364,00

Omdat de Idenburgschool al voor de 27ste keer meedeed, ontvingen we ook nog een certificaat van de Kinderpostzegels. Deze heeft een mooie plek gekregen in de klas!

De kinderen uit groep 6,7 en 8 hebben een prachtige scheepslantaarn gemaakt. Het thema van de Davinci methode is de Gouden eeuw. Later zal de scheepslantaarn gebruikt worden om op 11 november langs de deuren te gaan.

De kinderen uit groep 3, 4 en 5 zijn weer gestart met het handenarbeidcircuit. Dit keer is het thema HERFST

Back to school!

We zijn het schooljaar SAMEN gestart!

In groep 1/2 zijn we dit nieuwe jaar gezond van start gegaan: we gaan van alles leren over gezonde voeding en gezond leven. We hebben samen prachtige ideeën bedacht voor ons nieuwe thema. Zo willen we onder andere een eigen groente winkel gaan inrichten in de hal. Hier kunnen we dan leren tellen met geld. Uiteraard hebben we veel groente en fruit nodig voor de winkel. Daarom wordt er op dit moment veel geknutseld in de klas. Er is al prei, rucola en boerenkool en er zijn al wortels en tomaten. We gaan nog even door met de voorbereidingen en hopen volgende week onze winkel te kunnen openen!

IMG 3431 websIMG 3430 webs