Wie zijn wij?

De medezeggenschapsraad (MR) op de Idenburgschool bestaat op dit moment uit twee ouders (Donate Baltus en Sandra van Zanten) en twee leerkrachten (Iris de Vries en Joline Strikwerda). 

Wat doen wij?

De MR denkt positief en kritisch mee met het beleid en besluitvorming binnen onze school. De belangen van de kinderen staan hierbij voorop. Maar ook de belangen van de leerkrachten en ouders worden daarbij vertegenwoordigd. De MR heeft ten aanzien van een groot aantal onderwerpen advies- en instemmingsbevoegdheden. De MR denkt mee met de schoolleiding, neemt een standpunt in en geeft (gevraagd en ongevraagd) advies. Eigenlijk kunnen alle zaken die op onze Idenburgschool spelen, ter sprake komen op de MR-tafel. Dit jaar wordt er o.a. nagedacht over de samenstelling van het schoolplan, waar staat de Idenburg nu, en wat willen we bereiken. Tijdens iedere vergadering wordt er een deel van het schoolplan besproken.  

Hoe communiceren wij?

Wij vergaderen 1 keer per maand. Op verzoek schuift de directeur aan. Van al deze vergaderingen worden notulen gemaakt en ook op de MR-website gepubliceerd. Hierin kunt u dus lezen wat er op dat moment speelt, maar ook welke plannen er voor de (nabije) toekomst zijn. Daarnaast proberen wij u op de hoogte te houden van actuele zaken via de parro. Mocht u echter met onbeantwoorde vragen blijven zitten, schroom dan niet om ons te contacten. Dit kan persoonlijk op het schoolplein of in de klas. Maar u kunt uw vraag ook kwijt via onderstaand emailadres of telefoonnummer.

Contact MR Idenburgschool (Sandra van Zanten):  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Tel:  0615291609

Welke rol ligt er voor u?

De Idenburgschool is er vóór maar ook dóór ons. SAMEN kunnen wij onze school nog sterker maken. Uw kritische blik, uw frisse ideeën zijn hierbij cruciaal. Laat daarom uw stem horen! Spreek ons aan op het schoolplein of in de klas, of gebruik het genoemde emailadres en telefoonnummer.

MR-notulen 2020/2021 

MR-notulen 2019/2020